Vacature Communicatie Coördinator

Team Straatboer is op zoek naar een Communicatie Coördinator die ons team wil aanvullen met communicatie activiteiten en het bijhouden van de social media kanalen (8u p/w).

Als Communicatie Coördinator draag je verantwoordelijkheid voor onze sociale media kanalen. Je bent in ieder geval twee keer per maand aanwezig bij onze overleggen en blijft zo op de hoogte van de ontwikkelingen. Je bedenkt, creëert en deelt content die onze doelgroep op de hoogte houdt van Straatboer en hen voorziet van interessante feitjes over vergroen(t)en van steden en bedrijventerreinen. Je hebt heel veel ruimte om zelf aan de slag te gaan met schrijven, design en andere taken!

Ervaring is geen must. Mocht je ambities hebben om ook naast deze functie mee te werken aan één van onze projecten, dan is die mogelijkheid er ook!

Ben jij:

§   Gepassioneerd over duurzaamheid;

§   Enthousiast over en handig met social media (Linkedin, Instagram, Twitter en/of Mailchimp);

§   Een creatieve denker en goede contentmaker;

§   In om zo nu en dan ook te helpen en letterlijk met de handen in de aarde te wroeten; 

§   Woonachtig in de omgeving Zwolle; 

§   Beschikbaar vanaf oktober/november 2021 voor gemiddeld 8 uur per week;

§   Gemotiveerd om jezelf in een team te ontwikkelen?

 

Wat bieden wij jou?

§   Onderdeel van een maatschappelijk betrokken start-up; dit betekent veel ruimte voor nieuwe ideeën voor de toekomst van Straatboer.

§   Een jong, gezellig en gemotiveerd team!

§   Creatieve vrijheid voor het ontwikkelen van je social-media skills.

§   Ruimte voor ontwikkeling van jouw persoonlijke talenten.

§   Vergoeding op zzp-basis conform startups of maandelijkse vrijwilligers vergoeding (indien geen zzp).  

 

Ruim drie jaar geleden zijn wij al bezig met het vormgeven van Straatboer. Doel is om duurzaamheid en specifiek vergroenen van bedrijfsterreinen te verweven binnen organisaties en steden in openbare ruimte. Door toenemende interesse van organisaties en meer goede voorbeelden, zijn we op zoek naar iemand die o.a. onze sociale media kanalen in handen wil nemen.

Lijkt dit jou allemaal wat, past dit bij jou? Stuur dan een mail naar info@straatboer.nl met wat info over jezelf, je CV een korte motivatie.
Mochten er vragen zijn neem dan contact op met Christiaan Kuipers via Christiaan@straatboer.nl.