Biodiversiteitshoek

Biodiversiteitshoek

SNEL VERGROENEN VOOR MEER BIODIVERSITEIT

Ieder bedrijfsterrein heeft wel ongebruikte hoekjes op het terrein of lange stroken grond langs het pand waar men eigenlijk nooit wat mee doet. Juist deze ruimte, kan met het realiseren van een biodiversiteitshoek, snel veel betekenen. Denk aan het helpen van vogels, bijen, egels en vlinders. Straatboer is opzoek naar deze ruimten waar we direct op uw terrein de biodiversiteit verhogen op een simpele en snelle manier. 

Bedrijfsmedewerkers kunnen meehelpen met planten van het plantgoed zoals bomen en struiken, samen met lokale vrijwilligers en uw groenonderhoudsbedrijf. Waar mogelijk helpt ook het sociaal werkvoorzieningsbedrijf mee

ONS AANBOD

Doe mee en ontvang:

  • Inheemse struiken en boompjes afkomstig uit de regio (lokale natuurgebieden met een overschot aan zaailingen) zoals kornoelje, berken, vlier, sleedoorn, vlinderstruiken, wilgen en andere struiken. Het is een mix van een verscheidenheid aan soorten. Voor iedere bij en vogel wat wils.
  • Publiciteit als voorbeeldbedrijf. Mogelijk inspireert u zo ook uw (buur)bedrijven zich in te zetten voor een groener bedrijventerrein.
  • Wij leveren het groen en planten het met uw groenonderhoudsorganisatie op uw locatie. Het planten vindt plaats tussen half november en maart.

Doe mee en investeer:

  • +/- 25 m2 grond voor de biodiversiteitshoek. Dit mag ook gerust een 25 meter lange strook zijn van 1 meter breed.
  • Donatie vanaf 1.000 euro per bedrijfsterrein (afhankelijk van oppervlakte en grondsoort).

VERDIEN GRATIS FRUITBOMEN

Levert u niet alleen een (gras)veldje maar ook versteende parkeerplaatsen in voor meer groen op uw bedrijfsterrein?
Dan krijgt u van ons twee fruitbomen cadeau.

DE BIODIVERSITEITSHOEK REALISEREN WE IN SAMENWERKING MET: